Renstek med ben
Perfekt för torkning på vårkvisten där man lämpar storleken på köttbitarna efter egna preferenser. De bästa stekarna med fett är noggrant utvalda.
&n...
|
Reninnanlår
Reninnnanlåret är den styckedetalj från rensteken som är finast. Passar utmärkt att bryna i stekpannan och sedan tillaga i ugnen, serveras bäst medium...
|
Rensida med bringa
Rensida med bringa finns sågad eller hel. Används ofta som kokkött eller att prisa hel i ugn.
|
Renbog
Renbog hel perfekt att torka eller att prisa i ugn.
|
Rensadel, hel
Rensadel hel utan innerfiléer. Stekes med fördel hel i ugnen på låg värme.
|
Renfilé inner, vac
Renfilé är den allra finaste delen på renen. packas i vackumförpackning med två stycken filéer i varje förpackning.
|
Renfilé ytter, vac
Renytterfilé är ett myckt mört kött från rensadeln. Perfekt att grilla under sommarens varma dagar då tillagningstiden är kort.
|
Renskav 2,5 kg
Renskav av renbog i tunna skivor. Klassisk rätt med grädde och potatismos.
|
Renskav, ca 400g vac
Renskav av renbog i 400grams förpackningar. Klassisk rätt med potatis och lingonsylt.
|
Renfärs, ca 400g vac
Malt renkött i ca 400grams paket
|
Renhjärta, vac
Renhjärta perfekt att torka finns i 5kg kartonger.
|
Rentunga, vac
Rentunga kokas som regel tillsammans med annat kokkött från renen. Mört och gott.
|
Renlever
Renlever stek i skivor i het stekpanna.
|
Renblod, 0,5L
Renblod används traditionellt till att koka blodplalt, blodkorv och blodplättar.
|
Märgben (st)
Märgben kokas eller steks i ugnen
|
Buljongben, 5kg kartong |